Amnesia debuteert met chille melancholische track ‘Old Habits’

Old Habits is een track die niet mag ontbreken in je playlist.

Bij Alien Mag hechten we veel waarde aan jong vrouwelijk talent. Of je nou zingt, gedichten schrijft of tekent: wij bieden graag een podium aan jonge creatievelingen. Ook gefeatured worden? Mail ons je werk naar info@alien-mag.com en wie weet zie je jouw werk terug op de website!

Het nummer werd geschreven door de 19-jarige Amnesia, die in het dagelijks leven Amne heet. Amnesia verwijst naar de stoornis die leidt tot geheugenverlies, maar ook naar iets anders: “Ik rook in mijn vrije tijd graag Amnesia, dus ik werd al gauw zo door anderen genoemd” ,aldus de zangeres.

“Als ik muziek luister of maak, vergeet ik al mijn zorgen.” – Amnesia

Amne kwam op jonge leeftijd al in aanraking met muziek. Haar ouders zijn muziekliefhebbers met een diverse smaak. “Of het nou reggae was, R&B of Arabische muziek; ik vond het altijd geweldig! Mijn familie komt oorspronkelijk uit Jemen, maar inmiddels zijn we allemaal gemixt met Keniaans en Javaans bloed. Dit alles is van grote invloed geweest op hoe ik mezelf zie als persoon en als artiest.”

Old Habits beschrijft het leven van een jonge vrouw met bindingsangst, zegt de Rotterdamse artiest. “Wanneer ze gevoelens begint te krijgen voor iemand, weet ze niet hoe ze er mee om moet gaan. Het zorgt ervoor dat ze terugvalt op oude en slechte gewoontes.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *