Quarantainetip: de nieuwe GRRRLS podcast

We begrijpen het heel goed als je even wilt ontsnappen aan alles wat met corona te maken heeft. De nieuwe GRRRLS podcast is daarom een welkome afleiding.

Muzikant en presentator Roufaida zoekt in de GRRRLS podcast uit hoe je onzekerheden en andere obstakels kunt overwinnen. Samen met verschillende vrouwen – van de creatieve duizendpoot Meryem Slimani tot aan zakenvrouw Tatjana Romanyk – praat ze over de uitdagingen die zij tegenkwamen en wat ze daarvan geleerd hebben. Roufaida koos voor gesprekspartners die niet op haar lijken, met de hoop dat zowel zij als het publiek van de verschillende perspectieven kan leren. Onderwerpen die aan bod komen zijn ondernemerschap, identiteit en persoonlijke ontwikkeling.

De GRRRLS podcast is een mix van muziek (van Roufaida), interviewfragmenten en voice-overs met Roufaida’s reflecties daarop. De podcast is vanaf vandaag te beluisteren via verschillende streamingsdiensten. Check hieronder de eerste twee afleveringen met Meryem Slimani en Tatjana Romanyk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *