Zangeres Morane komt met nieuwe release ‘Reach It’

We leven in gekke tijden, waardoor het soms lastig kan zijn om positief te blijven. Maar gelukkig zijn er nog dingen die het leven een stuk leuker maken: familie, vrienden, maar ook muziek. De nieuwe release van de opkomende zangeres Morane bijvoorbeeld is zo’n geluksmomentje.

Bij Alien Mag hechten we veel waarde aan jong vrouwelijk talent. Of je nou zingt, gedichten schrijft of tekent: wij bieden graag een podium aan jonge creatievelingen. Ook gefeatured worden? Mail ons je werk naar info@alien-mag.com en wie weet zie je jouw werk terug op de website!

Morane Miangue (20) is een Antwerpse artiest, die je misschien nog kent van haar deelname aan The Voice van Vlaanderen in 2019. Reach It is haar tweede release en gaat over de invloeden van je omgeving en de maatschappij op je persoonlijke keuzes.

In real life heeft Morane ook voor keuzes gestaan waarbij ze zich los moest wurmen van andermans meningen. “Toen ik de keuze maakte om honderd procent te investeren in mijn solo-carrière, gingen er heel wat twijfels en angsten door me heen.” vertelt de artiest aan ons. “Het was een moeilijke periode, maar tegelijkertijd gaf het me enorm veel kracht, omdat dit mijn roeping is”.

We zijn blij dat Morane voor zichzelf gekozen heeft, met als resultaat een  mellow track met catchy refrein “People talk shit, but they don’t move shit, just to be it, they will never reach it”.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.